Η Φάρμα του Διαδικτύου στον Πλανήτη Π100

Με την υποστήριξη της Cosmote
Θεατρική παράσταση | Θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι»

Μέσα στον Μωβ πλανήτη του Π100 υπάρχει μία φάρμα. Σε αυτή ζουν ο Νικόλας και η Νίκη με το σκύλο τους τον Ηρακλή. Τα ζώα της φάρμας περνούν αρκετές ώρες σερφάροντας στο internet και συχνά πέφτουν σε παγίδες.

Ο νέος διαδικτυακός φίλος της Τούλας της κοτούλας από τον γειτονικό πλανήτη είναι όντως αυτός που λέει; Ο Ρούντυ και η Ρόζα, τα γουρουνάκια, παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια στάθηκαν τόσο τυχερά και κέρδισαν πλούσια δώρα και εισιτήρια για όλα τα παιχνίδια του πλανήτη Π100; Τελικά οι άσπρες χήνες  ή οι μαύρες χήνες της Φάρμας του πλανήτη Π100 είναι καλύτερες; Τα παιδιά της φάρμας με τη βοήθεια της σοφής κουκουβάγιας θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα ζώα από τους λύκους του διαδικτύου;

Η σοφή κουκουβάγια  έχει όλα τα εργαλεία και την εκπαίδευση που χρειάζονται οι γονείς, για να μεγαλώνει κάθε παιδί στον κόσμο του internet με ασφάλεια.

H βραβευμένη Πανευρωπαϊκά θεατρική ομάδα «Χιλιοδέντρι» φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια παράσταση που μαθαίνει στα παιδιά να προφυλάσσονται από τους κινδύνους του Διαδικτύου.

Διασκευή-σκηνοθεσία: Σοφία Τσινάρη | Παίζουν: Αλεξίου Θάνος, Κουτσού Σία, Πορφύρη Άννα | Μουσική: Δημήτρης Παπαγεωργίου  | Σκηνικά: Αριστοτέλης Καρανάνος, Αλεξάνδρα Σιάφκου | Κινησιολογία: Μόνικα Κολοκοτρώνη